Ha belekezdtél az életmódváltásba, szeretnék segíteni, hogy a motivációdat is fent tudd tartani. A mai könyvajánló az egészséges életmódhoz kapcsolódik.

Szigeti-Kovács Eszter: Egészséges életmód 21 nap alatt

Mindenki vágyik egy egészségesebb és kiegyensúlyozottabb életmódra, viszont sokan nem tudják, hogyan lehet elkezdeni, vagy ha el is kezdik nem tudják, hogyan tartsák fent a motivációt, így egy idő után az emberek 80%-a visszatér eredeti életviteléhez.

Ezt a könyvet egy fiatal magyar édesanya írta, aki időt és energiát nem sajnálva maga járt utána, hogyan lehet egy egészségesebb életmódot úgy kialakítani, hogy azt a családja életébe is integrálni tudja. A munkájának gyümölcse ez a könyv, amelyben 21 nap alatt fokozatosan segít beépíteni életmódunkba olyan apró változtatásokat, amelyeknek hosszútávon van áldásos hatása. Mivel nem csodamódszert ír le, így könnyen megfogadhatóak a tanácsai, és anélkül, hogy drasztikus életmódváltásba kezdenénk, fokozatosan segít az átállásban.

Az egészséges életmód minden fontos elemét körül járja. Könnyen érthető, gyorsan olvasható könyv, egy igazi gyakorlati útmutató, amivel mindenki képes elindulni. Az eredmények már néhány nap után jelentkeznek és napról-napra egyre könnyebben veszi a testünk az átállást, egyre jobban érezzük magunkat, nő az energiánk. Mindez lehetővé teszi, hogy valóban sikeres életmódváltást vigyünk véghez.

Eszter blogján további hasznos tippek és finom receptek várnak:

www.21napalatt.hu

Mindenkinek jó olvasást és jó szórakozást az életmódváltáshoz! 😊