Vishen Lakhiani: A csodálatos elme kódja

Sokszor érzed úgy, hogy megrekedtél az életedben egy bizonyos szinten és nem tudsz továbblépni a nehézségeiden? Mindig hasonló szituációkban találod magad? Gondolkodtál már rajta, hogy ez miért van?

Az életünk láthatatlan szabályrendszerek köré épül fel, amelyek vagy segítenek minket az életünkben való előre jutásban, vagy gátolnak. Mit szólnál hozzá, ha képes lennél felismerni ezeket a szabályokat és amennyiben nem szolgálnak téged, akkor új szabályokat alkothatnál, amelyek végre támogatást nyújtanának abban, hogy elérd a kitűzött céljaidat? A csodálatos elme kódja felnyitja a szemünket, segít felismerni az életünket hátráltató hiedelmeket, szabályrendszereket. Vishen Lakhiani segít abban, hogy átvedd az irányítást önmagad felett. Hatékony gyakorlatokat és módszereket mutat be, hogy újra tudd kódolni az elmédet, segít a fejlődésedben a következő szintre lépni. Segít, hogy harmóniát teremts az életed különböző területein, de leginkább arra sarkall, hogy megtaláld a saját utadat, életfeladatodat. A könyvében Vishen számos kivételes személyt is bemutat (Richard Brandson, Ariana Huffington, Michael Beckwith), akik haladó gondolkodásukkal már több ezer embernek mutattak útmutatást életük javítására.

Ez a könyv arra fog sarkallni, hogy alapjaiban újra gondold az életedet. Diszkomfortérzetet okozhat, de csakis felismerések által fejlődhetünk, így ne féljünk a feljövő érzelmektől. A könyv elolvasása után más önfejlesztő könyveket is jobban meg fogunk érteni, jobban fogjuk tudni alkalmazni. Az íróról annyit érdemes tudni, hogy szoftvermérnöknek tanult, az oktatástechnológia egyik megújítója és a MINDVALLEY platform tulajdonosa.

Tehát ha mindig is szerettél volna önmagad legjobb verziója lenni, szívből ajánlom ezt a könyvet, amely után minden célkitűzésedet siker fogja koronázni. Teljesen mindegy honnan indulsz, bárhová elérhetsz, ha megváltoztatod a gondolkodásodat és a hozzáállásodat az életben.