TARTSD MEG A REGGELI RUTINODAT!

Kezdd a napodat ugyanúgy, ahogy egy általános munkanapon. Mivel megspórolod a munkába utazást, ezért ezt az időt kihasználhatod arra, hogy egy kis énidőt csempéssz a napjaidba. Olvass, sportolj, meditálj, reggelizz, igyál egy jó kávét! Ha megnyered a reggeled, megnyered az egész napodat!

ALAKÍTS KI OTTHON EGY KÉNYELMES MUNKAKÖRNYEZETET!

Mindenki máshogy szeret dolgozni, mégis azt javaslom, hogy találj egy csendes és természetes fénnyel teli helyet munkavégzéséhez, és tarts rendet az asztalodon.

PRIORITÁSOK, DELEGÁLÁS

Rendszerezd a napi feladatokat, ne akard megváltani a világot. A legfontosabb és legkényesebb feladatokkal kezdd a napodat, amit helyetted más is el tud végezni, azt delegáld át másra.

ÁLLJ MEG PIHENNI!

Egy kis szünet otthon is jár. Élvezd közben az otthonod adta lehetőségeket. Szellőztess, menj ki egy kicsit a teraszra vagy a kertedbe levegőzni, esetleg tegyél egy rövid sétát.

MARADJ KAPCSOLATBAN A KOLLÉGÁKKAL!

Maradjon napi kapcsolatban a kollégákkal. Beszélgessetek ugyanúgy mindenről, mintha az irodában lennétek. Nyújtsatok támaszt egymásnak a különböző élethelyzetből fakadó nehezebb munkavégzés elvégzéséhez.

HASZNÁLD KI AZ EXTRA IDŐT!

Azt az időt, amit eddig ingázással töltöttél most cseréld le énidőre, vagy a családoddal töltött különleges pillanatokra.